Spoorweglaan 123 9120 melsele 0476 32 06 72 info@betonvloeren-kg.be


Uw specialist in gepolierde betonvloeren

Betonvloeren KG ( Kessels Gunther ) is een éénmanszaak gespecialiseerd in de uitvoering van gepolierde betonvloeren bij particulieren.

U bent op zoek naar een specialist voor uw gepolierde betonvloer? U wilt wel wat meer informatie over die zogenaamde ‘industrievloeren’ en haar toepassingen ?

Dankzij jarenlange ervaring leveren wij dagelijks kwaliteitsvolle polierbeton op maat van onze klanten, zowel privé als industrieel. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in kleinere oppervlaktes zoals garages, opritten en terrassen in de ruime omgeving van het Waasland en  Antwerpen, maar wij kunnen zeker ook grotere industriële oppervlaktes aan. Uiteraard staan wij open voor al uw vragen.

Dit alles kunnen wij ook aanbieden als een totaalpakket: leveren en plaatsen van betonnetten en leveren van beton. Sinds kort specialiseren wij ons ook verder in het zagen van tegelmotief naar keuze in bestaande betonvloeren.

 

 

Producten op lithiumbasis voor het behandelen, beschermen en onderhouden van beton.

Wij bieden producten aan voor elke stap in het plaatsen en de behandeling van betonvloeren:

Voorbereiden

De eerste stap in het behandelen van betonvloeren is verzekeren dat het oppervlak zuiver en vrij van olie en andere vlekken is. De volgende producten zijn ontwikkeld voor het voorbereiden van betonvloeren. Ze dienen beiden een verschillend doel, maar zorgen er voor dat de beton klaar is voor de volgende stap: verharden.

Verharden

Stap twee in het behandelproces is het verharden, verdichten en impregneren van het betonnen oppervlak. Ons product beschikt over premium lithium technologie, wat uitstekende resultaten garandeert.

Kleuren

Na het verharden en verdichten kan er voor gekozen worden om de vloer in te kleuren. Dit om een kleur te verdiepen of een nieuwe kleur te creëren.

Via het aanbrengen van kleur of een uitzonderlijke glans wordt een decoratief aspect toegevoegd aan de afwerking van een betonvloer. Deze verschillen van traditionele coatings omdat ze indringen in het oppervlak, waardoor dit één geheel wordt met de beton. De vloer verfraaien met de C² kleuren is betaalbaar en uniek. Onze producten vertegenwoordigen een revolutie in vloerdecoratie en zijn geschikt voor vrijwel elk project.

Beschermen

De volgende stap is het beschermen van de vloer. Het verzekert een bescherming tegen schadelijke elementen, wat de levensduur van de vloer verlengt.

Deze producten zullen de vloer beschermen tegen schadelijke vlekken, water en olie en daarnaast zorgen dat deze eenvoudig te onderhouden is.

Onderhouden

De laatste belangrijke stap is het onderhouden van je investering. Regelmatig en correct onderhoud zal de levensduur van de vloer verlengen en de kosten voor een nieuwe behandeling verminderen.

Cc1
Cc2
Cc3
Cc4

Technologie .

Alle beschikbare betonverharders en -verdichters die vandaag te verkrijgen zijn bieden, algemeen genomen, drie voordelen: het verharden, het stofvrij maken en het afdichten van het oppervlak.

Deze voordelen zijn het resultaat van een chemische reactie die plaatsvindt tussen het silicaat, de cement en de calcium hydroxide die aanwezig is in de beton. Wanneer de reactie plaatsvindt, worden er kristallen gevormd die de lege poriën in de betonmassa zullen opvullen. Dit resulteert in een verhard en verdicht oppervlak.

Het lithiumsilicaat in onze producten zal gelijkmatig in de beton indringen omwille van de kleine moleculen en zal alle lege poriën vullen zonder onregelmatigheden of zwakke plekken aan het oppervlak.

Meer info op https://www.cretecolors.be

Heb je interesse in crete colors, de oplossing in impregneren van betonvloeren en opkuisen van bestaande betonvloeren en natuursteen, contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info.

Contact

Betonvloeren.K.G Bvba
Kessels Gunther
Spoorweglaan 123
9120 melsele
Gsm: 0476 32 06 72
Email: info@betonvloeren-kg.be
Btw: BE 0685 777 231

* Momenteel zijn we uitsluitend via mail bereikbaar en voor zeer dringende gevallen kan een sms  gestuurd worden en bellen we asap terug.